Debatavond 11 november 2020

Samen met JOVD Flevoland heeft SGP-jongeren Elburg-Oldebroek een online activiteit georganiseerd die zeer interessant belooft te worden. Woensdag 11 november om 20:00 wordt er, onder leiding van Tom de Nooijer, gedebatteerd over abortus. Sprekers zijn Pia Dijkstra (Tweede Kamerlid voor D66) en Diederik van Dijk (Eerste Kamerlid namens de SGP). Heb jij vragen aan deze sprekers? Je kunt deze vooraf insturen via de onderstaande link. Ben jij lid of heb je belangstelling om lid te worden? Kijk gerust mee! Vergeet niet om je aan te melden via onderstaande link! We zien je graag de 11e!

Het verslag van deze avond is hier terug te lezen!
Het volledige debat kun je hier terugkijken!Debatavond 6 maart 2020

Vrijdagavond 6 maart D.V. organiseert de commissie Elburg/Oldebroek een debatavond. De avond zal worden verdeeld in twee gedeelten, voor en na de pauze. Voor de pauze hoopt Kees van der Staaij enkele stellingen te behandelen. Na de pauze kan ook het publiek stellingen voordragen of reageren op de woorden van Kees.

De avond wordt gehouden in ’t Huiken (Lange Wijden 33, 8081 VS Elburg) en begint om 20:00. De inloop begint al om 19:30. De sluiting wordt verwacht tegen 22:00. De toegang is gratis voor iedereen en na de avond is er nog gelegenheid voor een borrel!

Je bent zonder aan te melden van harte welkom! Tot ziens!Politiek Event Europese Unie

Vrijdagavond 3 mei D.V. organiseert de commissie SGP-Jongeren Elburg/Oldebroek een debatavond. Het zal gaan over de Europese Unie. De hoofdvraag van de avond is: “Hoe ziet de toekomst van de Europese Unie eruit?”. Namens de SGP zal Roelof Bisschop het debat aangaan. Ook zal er een spreker namens Volt aanwezig zijn. Volt is een in 2017 opgerichte pro-EU partij die voor het eerst meedoet aan de Europese Verkiezingen op 23 mei. 
De avond wordt gehouden in ’t Huiken (Lange Wijden 33, 8081 VS Elburg) in Elburg en begint om 19:45 uur. Inloop is er vanaf 19:30 uur. De toegang is gratis voor iedereen!

Meld je gratis aan: https://nl-nl.facebook.com/events/265679401044348/!
Ook zonder vooraf aan te melden, ben je van harte welkom!