Voorzitter – Jan van Hattem
Ha! Ik ben Jan van Hattem, 20 jaar en ik woon in Doornspijk. Sinds 2016 ben ik actief voor de commissie. Eerst als algemeen bestuurslid, later als penningmeester, daarna vicevoorzitter en vanaf mei 2018 als voorzitter. Ik studeer Accountancy aan Nyenrode en ben doordeweeks werkzaam bij een accountantskantoor.

Ik ben actief voor de commissie, omdat ik het belangrijk vind om christelijke politiek te bedrijven, ook op lokaal niveau. Ook vind ik dat jongeren actief betrokken moeten worden bij politiek: Bijbelse waarden en normen moeten ook vandaag nog gehoord worden.

Om met en voor jongeren activiteiten te organiseren, vind ik fantastisch om te doen!

Vicevoorzitter – Barthil van Deelen
Ik ben Barthil van Deelen, 15 jaar oud en woonachtig in Doornspijk. Ik zit  in de vierde klas van het vwo op het Pieter Zandt Scholengemeenschap te Kampen. Sinds begin 2019 zit ik in de commissie van SGP-jongeren. Het is erg leuk om als jongeren al vroeg te beginnen met het regelen van activiteiten in de gemeente.

De SGP is een prachtige partij en daarom ben ik ook erg blij dat het de SGP-jongeren de grootste jongerenorganisatie van Nederland is. Ik hoop dat de opvattingen van de SGP opvallen bij andere partijen en goed uitgewerkt worden.

Mocht je nog vragen of suggesties hebben, dan kan je altijd bij een bestuurslid terecht!

Secretaris – Robert Braskamp
Robert Braskamp is in 2015 actief geworden voor SGP-Jongeren Elburg/Oldebroek. Hij is van de meet af aan secretaris van de commissie. Regelmatig schrijft hij columns die op deze website worden gepubliceerd. Doordeweeks studeert Robert Rechten en Hebreeuws aan de VU in Amsterdam.


Penningmeester – Ardi Pierik

Hoi, ik ben Ardi Pierik en ik ben vanaf september 2019 penningmeester van de SGP-jongeren Elburg/Oldebroek. Ik studeer geschiedenis aan de UvA. Ik ben reeds anderhalf à twee jaar actief als columnist voor de SGPJEO en schrijf ongeveer om de twee maanden een column.