Voorzitter – Jan van Hattem
Ha! Ik ben Jan van Hattem, 19 jaar en ik woon in Doornspijk. Sinds 2016 ben ik actief voor de commissie. Eerst als algemeen bestuurslid, later als penningmeester, daarna vicevoorzitter en vanaf mei 2018 als voorzitter. Ik studeer Accountancy aan Nyenrode en ben doordeweeks werkzaam bij een accountantskantoor.

Ik ben actief voor de commissie omdat ik het belangrijk vind om christelijke politiek te bedrijven, ook op lokaal niveau. Ook vind ik dat jongeren actief betrokken moeten worden bij politiek. Bijbelse waarden en normen moeten ook vandaag nog gehoord worden.

Om met en voor jongeren activiteiten te organiseren vind ik fantastisch om te doen!


Vicevoorzitter – Justin Meijberg
Ik ben Justin Meijberg woonachtig in Wezep en geboren op 13 oktober 1997. Ik studeer verpleegkunde aan de Viaa in Zwolle . Ik ben politiek actief geworden bij de SGPJ omdat ik het belangrijk vind om mij in te zetten voor de belangen van de jongeren in de gemeente Oldebroek. Het lijkt dat de politiek ver van je afstaat maar als je actief wordt binnen een politieke jongeren organisatie bouw je snel een netwerk op dat rijkt tot in Den-Haag. Lijkt het jou ook leuk om politiek actief te worden of heb je ideeën voor onze gemeente dan kan je altijd contact met mij of de andere bestuursleden opnemen.


Secretaris – Robert Braskamp
Robert Braskamp is in 2015 actief geworden voor SGP-Jongeren Elburg/Oldebroek. Hij is van de meet af aan secretaris van de commissie. Regelmatig schrijft hij columns die op deze website worden gepubliceerd. Doordeweeks studeert Robert Rechten en Hebreeuws aan de VU in Amsterdam.


Penningmeester – Martijn Witteveen

Mijn naam is Martijn Witteveen. Ik ben 18 jaar oud en woon in Doornspijk. Ik ben sinds 2018 actief geworden bij de SGP jongerenvereniging van Elburg-Oldebroek. Het lijkt me een mooie kans om jongeren in de gemeente Elburg en Oldebroek te betrekken bij de SGP!  De politiek vond ik altijd al interessant en actueel, echter wist ik niet wat er altijd achter de schermen plaatsvond. Als ik bijvoorbeeld iets in het nieuws lees over bijvoorbeeld een actie van een politieke partij, dan is het natuurlijk al boeiend om te zien hoe dat eruitziet. Maar dat is de buitenkant. Het lijkt mij heel interessant om te kijken wat er nou daadwerkelijk in een politieke partij achter de schermen plaatsvindt. Daarom heb ik besloten om actief te worden voor de SGP jongerenvereniging. Ik hoop bij de SGP jongerenvereniging een mooie tijd tegemoet te gaan om jongeren in de gemeente Elburg en Oldebroek te betrekken bij de christelijke politiek van de SGP!

Algemeen Bestuurslid – Barthil van Deelen
Ik ben Barthil van Deelen, 15 jaar oud en woonachtig in Doornspijk. Ik zit  in de vierde klas van het vwo op het Pieter Zandt Scholengemeenschap te Kampen. Sinds begin 2019 zit ik in de commissie van SGP-jongeren. Het is erg leuk om als jongeren al vroeg te beginnen met het regelen van activiteiten in de gemeente.

De SGP is een prachtige partij en daarom ben ik ook erg blij dat het de SGP-jongeren de grootste jongerenorganisatie van Nederland is. Ik hoop dat de opvattingen van de SGP opvallen bij andere partijen en goed uitgewerkt worden.

Mocht je nog vragen of suggesties hebben, dan kan je altijd bij een bestuurslid terecht!