Barthil van Deelen – Voorzitter

Ik ben Barthil van Deelen, 17 jaar oud en ik woon in Doornspijk. Sinds 6 maart 2020 ben ik voorzitter van deze commissie. Ik doe dit met veel plezier!

Mijn uiteindelijke doel is om jongeren meer te betrekken bij de politiek. Dit doe ik het liefst via sociale media, een plek waar veel jongeren te vinden zijn. 

Ik hoop dat wij met onze commissie naar de buitenwereld kunnen uitstralen hoe fantastisch politiek is!

Wil jij meehelpen in ons fantastische team en doorgroeien naar een hogere functie? Meld je dan snel bij een van de commissieleden aan!Ruben Oosterom – Penningmeester

Ik ben Ruben Oosterom: 16 jaar en ik woon op de Hoge Enk (Doornspijk). Ik zit in 5 vwo op de Pieter Zandt in Kampen. Sinds oktober 2019 ben ik actief voor de commissie als algemeen bestuurslid.

Het is belangrijk dat jongeren in de gemeenten Elburg en Oldebroek betrokken worden bij de politiek. Daarom organiseren wij activiteiten en gastlessen.

De SGPJ is de grootste politieke jongerenorganisatie van Nederland! Toch is het belangrijk dat er nieuwe leden bijkomen. Heb je interesse? Je kunt altijd bij een van ons terecht!Ardi Pierik – Secretaris

Hier komt binnenkort informatie te staan over Ardi.