Voorzitter – Jan van Hattem
Ha! Ik ben Jan van Hattem, 20 jaar en ik woon in Doornspijk. Sinds 2016 ben ik actief voor de commissie. Eerst als algemeen bestuurslid, later als penningmeester, daarna vicevoorzitter en vanaf mei 2018 als voorzitter. Ik studeer Accountancy aan Nyenrode en ben doordeweeks werkzaam bij een accountantskantoor.

Ik ben actief voor de commissie, omdat ik het belangrijk vind om christelijke politiek te bedrijven, ook op lokaal niveau. Ook vind ik dat jongeren actief betrokken moeten worden bij politiek: Bijbelse waarden en normen moeten ook vandaag nog gehoord worden.

Om met en voor jongeren activiteiten te organiseren, vind ik fantastisch om te doen!

Vicevoorzitter – Barthil van Deelen
Ik ben Barthil van Deelen, 16 jaar oud en ik woon in Doornspijk. Ik zit  in de vierde klas van het vwo op de Pieter Zandt Scholengemeenschap te Kampen. Sinds begin 2019 zit ik in de commissie van SGP-jongeren Elburg-Oldebroek. Het is erg leuk om als jongeren al vroeg te beginnen met het regelen van activiteiten in de gemeente.

De SGP is een prachtige partij en daarom ben ik ook erg blij dat SGP-jongeren de grootste jongerenorganisatie van Nederland is. Ik hoop dat de opvattingen van de SGP opvallen bij andere partijen en aanvaard mogen worden!

Mocht je nog vragen of suggesties hebben, dan kan je altijd bij een bestuurslid terecht!

Secretaris – Robert Braskamp
Mijn naam is Robert Braskamp, ik ben 21 jaar oud en in het dagelijks leven studeer ik Rechten en Hebreeuws aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Doordeweeks woon ik ook in Amsterdam, maar in het weekend verblijf ik in (of beter gezegd, op) ’t Harde. Al sinds de oprichting van SGP-jongeren Elburg/Oldebroek in 2015, ben ik als secretaris in het bestuur actief geweest. Daarnaast schrijf ik op
persoonlijke titel columns voor deze mooie commissie en ben ik voor de landelijke SGPJ eindredacteur van het magazine In Contact.


Penningmeester – Ardi Pierik

Hoi, ik ben Ardi Pierik en ik ben vanaf september 2019 penningmeester van de SGP-jongeren Elburg/Oldebroek. Ik studeer geschiedenis aan de UvA. Ik ben reeds anderhalf à twee jaar actief als columnist voor de SGPJEO en schrijf ongeveer om de twee maanden een column.

Algemeen bestuurslid – Ruben Oosterom

Ik ben Ruben Oosterom: 15 jaar en ik woon op de Hoge Enk (Doornspijk). Ik zit in 4 vwo op de Pieter Zandt in Kampen. Sinds oktober 2019 ben ik actief voor de commissie als algemeen bestuurslid.     

Het is belangrijk dat jongeren in de gemeente Elburg en Oldebroek betrokken worden bij de politiek. Het organiseren van activiteiten en gastlessen is daarom belangrijk.

De SGPJ is de grootste PJO van Nederland! Toch is het belangrijk dat er nieuwe leden bijkomen. Heb je interesse? Je kunt altijd bij ons terecht!